Decor News
Image default
HOME

Ανεβασμένη διάθεση και funky χρώματα με τα νέα σχέδια της Vipart

Παιχνιδιάρικα, funky χρώματα, τυπωμένα σε καμβά, να διακοσμούν τον τοίχο μας. Πίνακες που βγάζουν προς τα έξω τον πιο σπιρτόζικο εαυτό μας. Αυτή είναι η νέα διακοσμητική πρόταση που έρχεται από τη Vipart.

Η Vipart φέρνει σε πρώτο πλάνο τα νέα, ρομαντικά και funky, παιχνιδιάρικα και flirty σχέδια της, που θα τοποθετηθούν στον τοίχο του σπιτιού μας, δημιουργώντας μια πιο άνετη και χαλαρή αίσθηση στον χώρο.

vipart

Σπάζοντας τη μονοτονία και την αμιγώς μινιμαλιστική διάθεση, χωρίς παρόλα αυτά να την απαρνιούνται, τα έντονα χρώματα και τα μοναδικά σχέδια που μπορείτε να βρείτε με ένα κλικ εδώ, εδραιώνουν μια διακόσμηση πιο ανάλαφρη και ενδιαφέρουσα.

Απόλαυσε τις καθημερινές στιγμές στο σπίτι μαζί με τον/την σύντροφό σου ή τους φίλους, σε έναν χώρο που θα είναι διαμορφωμένος ακριβώς όπως τον θέλεις, με τον καμβά της δικής σου επιλογής, η οποία θ’ αντικατοπτρίζει τις πλευρές του εαυτού σου.

Η τυποποιημένη διακόσμηση δεν υφίσταται πλέον ως trend και αυτό γιατί δεσμεύει πολύ έναν χώρο από το να είναι ένας ελεύθερος καμβάς πάνω στον οποίο θα δημιουργήσουμε το δικό μας στυλ.

vipart

Έτσι, μέσα από ποικιλία σχεδίων που προσαρμόζονται στο επιθυμητό ύφος, ή αντίστοιχα δημιουργώντας και τυπώνοντας το δικό σου σχέδιο, η Vipart με την έμπειρη ομάδα της, υπόσχεται το ιδανικό αποτέλεσμα, κάνοντάς το από φαντασία, πράξη.

Το μόνο που μένει είναι να επισκεφθείς το φυσικό κατάστημα της Vipart, στον Πειραιά, Φίλωνος 65 ή να περιηγηθείς στο site και να διαλέξεις τον καμβά ή τη σύνθεση καμβάδων που επιθυμείς.

vipart

Η ζωή είναι βαρετή αν είναι μονότονη. Γι’ αυτό διάλεξε χρώματα και σχέδια που σπάνε την ρουτίνα και σε κάνουν να θέλεις να γυρίσεις στο σπίτι και να αλλάξεις τη διάθεσή σου.

Tip: Τα funky σχέδια μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και στον επαγγελματικό σου χώρο, δημιουργώντας ένα συγκεκριμένο δωμάτιο που θα λειτουργεί ως χώρος αποφόρτισης από τον έντονο ρυθμό της εργασίας και θα βοηθά στη δημιουργικότητα και τη φαντασία.

vipart

Σχετικές αναρτήσεις

Αυτό είναι το δωμάτιο που πρέπει να οργανώνεις πρώτο βάσει ειδικών

DecorNews

Air Condition: Πως θα κάνεις οικονομική χρήση;

DecorNews

Πως να κάνεις έναν μικρό χώρο να μοιάζει μεγαλύτερος

DecorNews