Decor News
Image default
Τάσεις

Puffy Furniture: Έπιπλα με άνεση στη διακόσμησή σου

Τα puffy furniture είναι άνετα, μαλακά, σε χωράνε ολόκληρο/η και σε αφήνουν ν’ απολαύσεις τον χώρο σου μέσα σε ξεκούραστη αύρα.

Αποτελούν επίσης trend του τελευταίου καιρού. Κόντρα στις σύνθετες και πολύπλοκες γραμμές, με οξεία στοιχεία και λεπτές στρώσεις υλικών, τα puffy furniture φέρνουν την επανάσταση και μπαίνουν σε όλους τους χώρους, από το σπίτι μέχρι την εργασία. 

Σίγουρα βρίσκουν καλύτερη ανταπόκριση στους χώρους του σπιτιού μιας και συμβάλλουν με τον καλύτερο τρόπο στην χαλάρωση. Σίγουρα παρόλα αυτά αποτελούν υπέροχα έπιπλα ανάπαυσης στα διαλείμματα ανάμεσα στη δουλειά.

Τα φουσκωτά, ογκώδη έπιπλα με τα μαλακά μαξιλάρια και τα ιδιαίτερα υφάσματα, είναι πλέον παντού, και έχουν γίνει trending στον κόσμο της εσωτερικής διακόσμησης με celebrities όπως η Chrissy Teigen και η Chiara Ferragni να προσθέτουν τεράστιους ‘puffy’ καναπέδες στα καθιστικά τους.

Μία ευχάριστη παιχνιδιάρικη νότα, μετά την αυστηρότητα της τελευταίας δεκαετίας, στη διάρκεια της οποίας είδαμε το revival του mid-century design με τις καθαρές, γεωμετρικές γραμμές και τα σχετικώς άβολα, αυστηρά έπιπλα. Tα puffy furniture έφεραν την επανάσταση στον μέχρι τώρα πολύ strict κόσμο της διακόσμησης, εξωτερικεύοντας την ανάγκη μας για comfort.

Στο προσκήνιο ήρθε πρώτα η επανακυκλοφορία του καναπέ Camaleonda του Mario Bellini από το B&B Italia – που έγινε γρήγορα μια πολυτελής τάση στο Instagram. Στη συνέχεια ήρθε η καρέκλα της Faye Toogood, Puffy Lounge, της οποίας το παχουλό μαξιλάρι βγαίνει έξω από το σκελετό της και μας θυμίζει ένα αφράτο σύννεφο.

To hottest item; O κλασικός καναπές Togo του Michel Ducaroy για την Ligne Roset, ο οποίος και μοιάζει ονειρικός, και ιδανική πρόταση για τους υπέρμαχους του coziness, ενώ για τους λάτρεις του high-design, η καρέκλα Masand, φτιαγμένη από άψογα τοποθετημένα μαξιλάρια στήριξης της Milana, θα δώσει τον επιθυμητό avant-garde τόνο στον χώρο.

Ας δούμε πως επέλεξαν να διακοσμήσουν και ν’ αξιοποιήσουν τα puffy furniture σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Σχετικές αναρτήσεις

Ξύλινα πάνελ: Η προσθήκη που έλειπε στη διακόσμηση

DecorNews

Pampas Grass: Το απόλυτο Pinterest trend του 2021

Decor News

Βάπτιση: 10 πράγματα που δεν πρέπει να παραλείψετε

DecorNews