Decor News
Image default
Lifestyle

Ξήλωσαν τη μοκέτα και βρήκαν ζωγραφισμένη Monopoly

Ένα ζευγάρι στο εξωτερικό έμεινε έκπληκτο, όταν, κατά την ανακαίνιση του σπιτιού τους, ξήλωσαν τη μοκέτα και ανακάλυψαν ζωγραφισμένη μια τεράστια Monopoly.

Η Monopoly ήταν δημιουργία του προηγούμενου ζευγαριού που έμενε στο σπίτι. «Ενώ έσκιζαν το χαλί τους, βρήκαν μια τεράστια ζωγραφισμένη Monopoly», ανέφερε ο γαμπρός του ζευγαριού, κοινοποιώντας τη φωτογραφία στο Reddit. Μάλιστα, πρόσθεσε πως τους πρότεινε να  την καλύψουν με εποξειδικό υλικό και να προχωρήσουν με την ανακαίνιση στο υπόλοιπο υπόγειο.

Monopoly floor

Από τότε που δημοσιεύθηκε η ανάρτηση έχει γίνει viral, συγκεντρώνοντας χιλιάδες σχόλια, με πολλούς ανθρώπους να μοιράζονται τις ιστορίες τους σχετικά με την ανακάλυψη παρόμοιων σχεδίων και να ζητούν από το ζευγάρι να μη χαλάσει τη Monopoly.

Συγκεκριμένα, ένας χρήστης αποκάλυψε πως κάποτε ήταν μόδα τα πατώματα να έχουν ζωγραφισμένα τέτοια παιχνίδια.

«Το έδειξα αυτό στη γυναίκα μου και μου θύμισε ότι υπάρχει μια ολόκληρη γειτονιά κοντά μας, χτισμένη στα μέσα της δεκαετίας του ’50, που έχει ζωγραφισμένα επιτραπέζια παιχνίδια ή φτιαγμένα με πλακάκια στα δάπεδα των υπογείων τους».

Απίστευτο και όμως αληθινό που πιθανόν για κάποιους θα ήταν πραγματικός θησαυρός. Τι καλύτερο από το να έχεις ένα επιτραπέζιο σχεδιασμένο στο σπίτι σου, να το καλύπτεις όποτε θέλεις και να παίζεις εξίσου όποτε θέλεις!

Λίγα λόγια για την εμβληματική Μασκώτ της Μονόπολης

Η εμβληματική εικόνα του άντρα με το ημίψηλο που έγινε σύμβολο του παιχνιδιού και ονομάζεται «Πλούσιος Θείος με τα Σακιά» (Rich Uncle Pennybags), δεν είναι απίθανο να εικονίζει το διάσημο επιχειρηματία J.P. Morgan, κάτι που υποστηρίζει και το περιοδικό Jetset Magazine.

Ο J.P. Morgan μεγαλούργησε τις δεκαετίες πριν την ευρεία κυκλοφορία του παιχνιδιού και θεωρούνταν ένας από τους σημαντικότερους άντρες των ΗΠΑ. Μάλιστα, μεταξύ των δραστηριοτήτων του συγκαταλέγεται και η ίδρυση της μονοπωλιακής United States Steel Corporation.

Πηγή πληροφοριών: Cosmogony

Σχετικές αναρτήσεις

Μεζονέτα στη Μασσαλία: Μαθήματα γαλλικής φινέτσας

DecorNews

Βαν Γκογκ: Το πιο ακριβό μπουκέτο γλαδιόλες πωλείται 10 εκ. δολάρια

DecorNews

Η σημασία του να έχεις προσωπικό χώρο μέσα στο σπίτι

DecorNews