Decor News
Image default
DIY

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων: Διακόσμησε το εορταστικό τραπέζι

Το φετινό Ρεβεγιόν Χριστουγέννων σίγουρα θα είναι πολύ διαφορετικό από τα προηγούμενα. Λιγότερος κόσμος, κυρίως οι δικοί μας άνθρωποι, οικογένεια ή και ένα ή δύο άτομα, θα έχουμε την ευκαιρία να γιορτάσουμε.. αλλιώς!

Και πάλι, μέσα σε όλο τον καταιγισμό των εξελίξεων και των απανωτών τροποποιήσεων στα μέτρα, η μαγεία των Χριστουγέννων δεν έχει χαθεί. Το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν είναι προ των πυλών και η προετοιμασία, ακόμη και η πιο απλή για το τραπέζι, θα μας κάνει να μη ξεχάσουμε το νόημα της γιορτής.

Ακόμη λοιπόν και αν φαίνεται βουνό, μπορούμε να διακοσμήσουμε το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, με οικονομικές επιλογές που έρχονται άμεσα με τις μεταφορικές ή ακόμη και να τα παραλάβουμε click away. Αν πάλι δεν θέλουμε να ψωνίσουμε, ας ξετρυπώσουμε ό, τι έχουμε σπίτι για να δώσουμε χριστουγεννιάτικες νότες στο ρεβεγιόν.

Κόκκινα, χρυσά, λευκά. Η χρωματική βασιλεία της τραπεζαρίας. Επιλέγουμε να συνδυάσουμε δυο χρώματα, δημιουργώντας λάμψη και γιορτινή διάθεση. Κόκκινα πιάτα ή βαζάκια, ακόμη και κόκκινες λεπτομέρειες σε αντικείμενα του τραπεζιού (κεριά, χαρτοπετσέτες), σε συνδυασμό με λευκά είδη φέρνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, μετατρέποντας και το πιο απλό γεύμα σε γιορτινό.

Zara Home

Η επόμενη επιλογή είναι φουλ του χρυσού. Χρυσές πινελιές ή ολοκληρωμένη διακόσμηση μόνο με χρυσά αντικείμενα, άντε και λίγο λευκό ή κόκκινο για να σπάει η μονοτονία. Αν θα έπρεπε να διαλέξουμε ένα χρώμα που ν’ αντιπροσωπεύει τα Χριστούγεννα, αυτό σίγουρα είναι το χρυσό. Χωρίς υπερβολές, αφήστε τη λάμψη του να ξεχυθεί στο τραπέζι.

H&M Home

Zara Home

Λευκή Κυριαρχία. Η διαχρονικότητα και το μεγαλείο του λευκού δεν φεύγει ποτέ από την μόδα. Μετατρέπει το κάθε τραπέζι σε γιορτή, παντρεύοντας το αριστοκρατικό και το απλό. Είτε χρησιμοποιηθεί σαν μοναδική επιλογή, είτε ως βασική, συνοδευμένο από χρυσές ή κόκκινες λεπτομέρειες, θα δώσει την ευχάριστη νότα και την καθαρή ατμόσφαιρα στο ρεβεγιόν. 

Zara Home

H&M Home

Τα φετινά ρεβεγιόν μπορούν να γίνουν όμορφα, ζεστά και μαγικά, είτε με έναν, είτε με πολλούς ανθρώπους μαζί. Κάθε τραπέζι μπορεί, με ιδανικές και συμφέρουσες λύσεις, να φιλοξενήσει το μαγικό χριστουγεννιάτικο γεύμα. Ας προσπαθήσουμε και το αποτέλεσμα θα μας ανταμείψει! Καλές γιορτές!

 

Σχετικές αναρτήσεις

Βότανα: Θεραπευτικές ιδιότητες ή διακόσμηση;

DecorNews

Φτιάξε τις δικές σου χριστουγεννιάτικες νιφάδες και στόλισε τον χώρο

DecorNews

Χριστούγεννα 2021: Tips στολισμού για χριστουγεννιάτικη διάθεση

DecorNews